How to achieve greatness in life and business
Rijkdom Codes
Foreign Books (International books

Rijkdom Codes (Dutch)

Bola Ajagun werkte vele jaren als leraar wiskunde bij de federale overheid van Nigeria. Hij had de beginselen van de meeste Bijbelse financiële successen al vanaf zijn tienerjaren geleerd en geloofde dat hij er alles aan kon doen om tijdens zijn leven financieel succesvol te zijn.

Toen gebeurtenissen rond zijn financiële leven echter in strijd waren met zijn religieuze kennis en overtuigingen, wist hij dat hij dringend hulp nodig had. De pijn en het ongemak van armoede en gebrek aan financiële voldoening dempten Bola’s moraal over zijn christelijke overtuigingen.

Rijkdom Codes

Hij vocht de uitkomsten van vele onvervulde religieuze beloften en doctrines. Heeft Bola de benodigde hulp ontvangen? Had hij enige reden gevonden om bij zijn gekoesterde christelijke overtuigingen te blijven of om het anker te laten vallen en andere overtuigingen te omarmen? Wealth-codes tonen u … Ontvang vandaag nog een exemplaar.

Buy at:

Amazon

Barnes and Noble

Apple

Kobo

Scribd

Article written by:

I love to teach and use success principles from the Bible to solve practical problems. My many books tell all the stories. All problems have their solutions in the Bible. I am married with kids.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

back to top